HTML

adamo

2009.01.13. 10:51 linanagy

Ami szép, az ....

 

 

Már vagy fél éve megindultam a geek-ség útján, s nem szégyellem, lesznek itt bőven erre utaló jelek. Elsőnek rögtön itt az általam leginkább szeretett kérdéskör, a laptopok világa, melyet nem csak a szokásos minőség-ár-megbízhatóság triumvirátusaként szemlélek, hanem mint nő is, így igen csak latba esik a kinézet. Már 3 éve boldog tulajdonosa vagyok egy Dell Inspiron 6400-nak (lesz még szó róla is) így minden alkalommal várom a cég újdonságait.

És jelentem, a CES-en bemutatásra került adamo, by DELL :)

 

Megjelenésének pontos időpontja ismeretlen, az első tavaszi áradásokra talán már a női faktornak számító külcsínnél többet is tudni fogunk róla, addig is gyönyörködjön és csorgassa a nyálát mindenki.

 

Természetesen egyidejűleg a jelenleg húzóágazatnak számító Mini család is bővül, s a jövevény nem csak 10 hüvelykes méretével, hanem a belepakolt rengeteg extrával (beépített GPS és tévétuner, valamint 3G modul és multi-touch-os tapipad) is sok újat hoz a netbookok piacán.

Várjuk!

Szólj hozzá!

Címkék: tech

A bejegyzés trackback címe:

https://crab.blog.hu/api/trackback/id/tr100872779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása