HTML

Biorobot - Sosebánd videoklip

Crab

all of them what interests me

Címkék

Hozzászólások

Linkblog

Knowing - Képlet

2009.09.10. 20:34 linanagy

Nicolas Cage nem egy jó színész, szerintem. Na és itt szokott egyből felhördülni minden pasi, hogy de igen és mennyire jól is néz ki és mekkorák az alakításai. Hát nem tudom, a Knowing sem győzött meg, de legalább látványos akciófilm. Ismétlem, szerintem.

Az alapsztori nem nagy durranás. 1959-et írunk, egy megkattant kislány az időkapszulába egy A4-es papírt tesz teleírva számokkal. Aztán eltelik 50 év, a papiros előkerül és Cage máris akcióba lendülhet, egyből kitalálja, hogy a múltbéli üzenet katasztrófák időpontjait és koordinátáit jelöli, sőt, az áldozatok pontos számát is. Kivéve az utolsó dátumnál. Na és itt, a 40. perc környékén kezd izgalmas és látványos lenni. A tömegszerencsétlenségek előrehaladtával egyre jobban érezni a reménytelenséget, a tudat már csak felteszi a pontot. Ja és mindehhez bár nem ad hozzá, de legalább el sem rontja Cage, úgyhogy akár pozitívat is írhatnék. De nem teszem, nem akarom lelőni a fordulatokat, ez mégiscsak egy meglepetésfilm. Nézzétek meg, egynek elmegy.

A magyar címekkel mindig bajom van, de ez ... idióta barom, aki ezt kitalálta, lőjük le!

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://crab.blog.hu/api/trackback/id/tr351373751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása