HTML

Daybreakers poszter és trailer

2009.06.26. 11:05 linanagy

A vámpír témát most sokan próbálják meglovagolni, de eddig ez a legtutibb. A Daybreakers eddig Spierigék alagsori irodájában, egy öreg asztal fiókjában porosodott, de most, az alkonyat után de még az új hold előtt elérkezettnek látták az időt, hogy  2010 január 8-án a mozikba csalogassák a vérszívókért rajongókat.

A Daybreakers 2019-ben játszódik, amikorra szinte minden emberből vámpír lett, csak akad egy apróbb gondjuk, miszerint fogyóban a vér, ezért már ott tartanak, hogy ...  nem lövöm le, nézzétek meg a videót! Mindezt egy Edward nevű emberrel (hahaha), akit Ethan Hawke fog játszani (na végre, nem csak a tiniknek lesz fogyasztható kinézetű vámpíros-filmes-jópasijuk).

A poszter valami frenetikus, a videó utolsó 30 mp-ében a Placebo zenéje alatti nyílpuskás öldöklés pedig egyszerűen awesome!

Director: Peter Spierig
Writer: Peter Spierig
Studio: Lionsgate
Cast: Ethan Hawke, Willem Dafoe, Claudia Karvan

Release: January 8, 2010

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crab.blog.hu/api/trackback/id/tr711209588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása