HTML

New Moon és egyebek frissítve 06.02. TEASER IS!

2009.05.20. 10:19 linanagy

Már magyarul is megjelent áprilisban a Twilight saga második kötete, így a történet sok újdonsággal nem szolgál majd, de gondolom, nem is ezért várják a fanok annyira :) Tehát a hivatalos bemutató november 20.

Itt az első plakát, szerintem elég gázra sikerült, főleg a könyvek borítóinak tükrében. A tovább-ra kattintva érdekességek a várható egyéb Robert Pattinsonos filmekről, nem csak fanoknak.

És most megérkeztek a hivatalos, némiképp jobb minőségű képek, mint az eddigiek. Ezeket is a EW-ről szedtem, a régi paparazzi képeket és az új szereplőket megnézhetitek ott.

Director: Chris Weitz
Writer: Melissa Rosenberg
Studio: Summit Entertainment
Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Release: November 20, 2009

ÉS ITT AZ ELSŐ TEASER!

Addig is, Robertről tudni, hogy több szálon is forgat. Az Unbound Captives című western filmben Hugh Jackman és Rachel Weisz oldalán láthatjuk majd 2010-ben.

Aztán ott lesz még a How to be, melyben gitárt is ragad az ifjú titán így a letöltőoldalak már biztosan izzanak a soundtrack-ért.

Director: Oliver Irving
Writer: N/A
Studio: IFC Films
Cast: Robert Pattinson, Rebecca Pidgeon, Jeremy Hardy

Release: ...

Engem inkább a Little Ashes érdekel, ami az ifjú Salvador Dalí Lorca-val való meghitt viszonyát kívánja a nézők elé tárni. Izgalmas téma az 1920-as évek Madridjának színfalai között, de kíváncsi vagyok, mit hoz ki Paul Morrison rendező az igen alacsony, 2 millió eurós költségvetésből, nekem egyelőre elég kézikamerásnak tűnik a dolog. A bemutatót stílusosan Dalí halálának 20. évfordulójára, január 23-ra tervezik.

Director: Paul Morrison
Writer: Philppa Goslet
Studio: Regent Releasing
Cast: Javier Beltran, Robert Pattinson, Matthew McNulty

Release: ...

Van egy erős déjà vu érzésem. Mostmár több, mint 10 éve volt, hogy a Rómeó és Júliával egy fiatal színész, Leonardo DiCaprio óriási népszerűségre tett szert, majd a következő évtizedét azzal töltötte, hogy kibújjon a szépfiú imázs mögül és megmutathassa valódi tehetségét. Sok sikert Rob.

Szólj hozzá!

Címkék: előzetes film plakát

A bejegyzés trackback címe:

https://crab.blog.hu/api/trackback/id/tr901132976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása