HTML

Harc - Művészet!

2009.01.27. 08:00 linanagy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Decemberben egy tizenöt éves fiú, Alexandros Grigoropoulos halála nyomán heteken át tartó zavargások törtek ki Athéban majd átterjedtek Európa egyes nagyvárosaira is. A megoldást a politika a vízágyúkban találta meg (ismerős?), majd jöttek a helyi köztisztaságért felelős egyének, összetakarítottak mindent ... de az ellentétek ott maradtak, az online médiában teret találva maguknak.

A kezdeményező Nassos Kiratzoglou, a Tribal DDB athéni irodájának kreatív igazgatója, illetve saját munkáit bemutató blogja volt. A "Crazymonkey" nicken futó oldalon publikálta a fentebb látható, mély érzelmeket mutató plakátját. Egy felhívást is közzé tett, melyben a kép terjesztésére kéri fel a felhasználókat, bloggereket. Rövid időn belül egy sor más alkotó is felsorakozott, és az athéni decemberről szóló poszterek egyre nagyobb számban gyűlekeznek a hálón. A gyűjtemény jelenleg 41 posztert tartalmaz, többségük az utcákon is megjelent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csatlakozz Te is!

Szólj hozzá!

Címkék: művészet plakát

A bejegyzés trackback címe:

https://crab.blog.hu/api/trackback/id/tr79905466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása